zondag 7 december 2014

Creations with a smile

Misschien weten enkelen het al en een heleboel mensen nog niet. We maken veel dingen zelf. En die dingen verkopen we op fairs en markten. Op de fair in de Meubelhallen Kolham zijn we zaterdag 13 december te vinden. Vanaf 9 uur is de winkel open en mogen wij onze spulletjes ook uitstallen. Schonedochter en ik maken ieder apart onze spulletjes en we verkopen samen op een kraam. Of dit zaterdag ook zo gaat weten we natuurlijk nog niet. We krijgen namelijk een (eet)tafel toegewezen. Mochten we ieder apart een tafel krijgen dan schuiven we de boel gezellig bij elkaar. En zo kan Creations with a smile toch haar verkopen doen.

Bij bovenstaande link kunnen jullie een kijkje nemen wat we allemaal zo maken en ook mee doen aan de like en win actie. Bij 250 likes geven we twee pakketten weg. 1pakketje met rompertje met tekst (een hele leuke tekst) slofjes, schilderijtje en twee geboorte vaasjes/ kaarsenhoudertjes.
Ook geven wij een set zelfgemaakte kaarten weg. 3 geborduurde en 3 gesneden en geponste kaarten. Dus ik zou zeggen kom langs op de fair en like en win ook nog even.

Tot zaterdag 13 december

Geen opmerkingen:

Een reactie posten